Oosterland gaat niet door.

      1 reactie op Oosterland gaat niet door.

Na afloop van de meest recente persconferentie van Premier Rutte en dhr. de Jonge hebben we alle maatregelen goed nagelezen en kunnen we helaas maar tot 1 conclusie komen:

We gaan komend weekend niet vliegen.

Samenkomsten met meer dan 4 personen zijn niet toegestaan. Sporten op lokale verenigingen is, met onderlinge afstand van 1,5 meter, weliswaar toegestaan maar ook slechts met een maximum van 4 personen. Daarnaast mogen competities niet doorgaan om zo het reizen van personen binnen Nederland tot een minimum te beperken.

Even alleen voor mijzelf gesproken denk ik dat het, naast dat het puur qua regelgeving niet toegestaan is, ook tegen ons algemene gezonde verstand in gaat om in deze situatie, waar er dagelijks meer dan 7000 mensen ziek worden en de regering alles op alles moet zetten om te proberen die verspreiding in te dammen, uit alle windstreken samen te komen om er een lekker dagje Thermieksnuffelen van te maken.

We zullen ons verlies moeten nemen en dit jaar als een verloren jaar moeten beschouwen. We hebben ons best gedaan er nog iets van te maken na het versoepelen van de regels na de zomer maar de pandemie heeft het ons helaas onmogelijk gemaakt om een waardig kampioenschap te presenteren.

We zullen af moeten wachten wat de toekomst gaat brengen en hopen dat het virus en de verspreiding ervan in zoverre onder controle gaan komen dat we volgend jaar weer wedstrijden kunnen organiseren.

Hier laat ik het voor nu even bij, geniet van de winter en hopelijk kunnen we jullie allemaal volgend jaar weer op de wedstrijden verwelkomen!

Justus Moree

1 gedachte over “Oosterland gaat niet door.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *