NK 2022 Editie Dalfsen

      Geen reacties op NK 2022 Editie Dalfsen

De inschrijving is gesloten, de namen zijn geteld, de loting is gedaan, de weer goden zijn benaderd en we hebben besloten: We gaan vliegen!!

We starten dit jaar op het veld van de inmiddels welbekende vliegclub Friendship te Dalfsen.

Volgens de elders op de site beschreven standaard-routine zal de opbouw van het veld om 09:00 beginnen, de wedstrijdbriefing gaat om 10:00 plaatsvinden met de start van de eerste ronde om 10:30.

Er zal een lunchpauze in gepland worden waar wij van de goed uitgeruste kantine gebruik kunnen maken, het moment van pauzeren wordt tijdens de briefing overlegd.

Het weerbericht voorspeld een droge dag, een aangename temperatuur en een Noord-Oostlijke wind. De voorspelde windsnelheid is op het moment van schrijven rond de 7 a 8 m/s dus nog ruim binnen de grens van 12 m/s. Er zal dus wel met wat ballast geschoven moeten worden maar dat maakt het alleen maar leuker!

Gezien de ligging van het veld en in het verleden ontstane problemen in een grote groep met deze landingsrichting is er gekozen 3 groepen met maximaal 4 piloten per groep volgens de volgende indeling:

Tot zaterdag allemaal!!

Uw wedstrijdleider

Justus Moree

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *