28 september 2014, Vierakker

      Reacties uitgeschakeld voor 28 september 2014, Vierakker

We vlogen op zondag 28 september in Vierakker, de laatste wedstrijd uit de serie van 2014. 

Bij aankomst was het gras in Vierakker nog nat maar ook enorm wijds. De 10 start/landingspunten konden gemakkelijk naast elkaar liggen en af en toe waren alle plekken in gebruik. Het weer was ideaal, met in het begin wat dunne sluierbewolking. De meesten zijn weer bijgebruind.
In meer dan de helft van de rondes hing er toch iets plakkerigs in de lucht en soms konden meerdere mensen “het” vinden. Echte thermieksnuffelaars hebben daar dan ook weer gebruik van gemaakt en zo onstonden er toch verschillen.
Tijdens je eigen vlucht ben je aardig gespannen maar je leert vanzelf dat sommigen, en soms naast je, het beter doen. Ben je klaar en zakt de spanning van je af dan proef je weer het gezellige samen hobby’en.
De wedstrijd leider Arjan blies terecht af en toe op zijn fluit om te waarschuwen als er iets te laag boven de omliggende gebouwen werdt gevlogen of boven de toeschouwers. Assistente Barbera vulde de vluchtgegevens in op de computer en hielp bij de start van de ronde. Perfect allemaal. Zo’n dag laat niets te wensen over.